inventid Company Logo

Wie zijn inventid?

Een jong dynamisch bedrijf, opgericht door Hidde, Rogier en Weeraphon.

Samen met Joost, Nick, Pascal en Thijs zorgen wij er voor dat jouw evenement een groot succes wordt.

Oprichters

Hidde

Sales

Hidde is verantwoordelijk voor de sales. Naast zijn studie Offshore Engineering aan de TU Delft is hij een jaar bestuurder geweest van K.S.V. Sanctus Virgilius en DOT, Offshore Dispuut.

Rogier

Tech

Rogier is verantwoordelijk voor de techniek achter inventid. Naast zijn studie heeft hij bij diverse bedrijven zoals Magnet.me, Erasmus MC, OGD en Innovatic kennis opgedaan en gedeeld.

Weeraphon

Financiën en Promotie & Design

Weeraphon is verantwoordelijk voor de financiën en promotie & design. Naast zijn studie Real Estate & Housing aan de TU Delft is hij een jaar bestuurder geweest van K.S.V. Sanctus Virgilius en BOSS, Real Estate & Housing.

Sales

Nick

Sales

Nick is als zzp sales manager vertegenwoordiger van inventid. Nick heeft eerder ervaring opgedaan bij Ecorunner en Riksen & Willems.

Pascal

Sales

Pascal is als zzp sales manager vertegenwoordiger van inventid. Momenteel studeert hij Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Hij heeft o.a. ervaring opgedaan als bestuurder bij K.S.V. Sanctus Virgilius.

Lucas

Sales

Lucas is als zzp sales manager vertegenwoordiger van inventid. Naast zijn studie Real Estate & Housing aan de TU Delft is hij bestuurslid geweest van de Ontvangstweek van de TU Delft en BOSS, Real Estate & Housing.

Tech

Thijs

Tech

Thijs zet, met zijn programmeer en design skills, ideeën om in een ontwerp. Momenteel studeert hij Flight Propulsion and Performance aan de TU Delft. Thijs is o.a. gespecialiseerd in HTML 5, CSS 3, Java, PHP en illustrator.

Joost

Tech

Joost studeert momenteel Computer Science aan de TU Delft. Hij is o.a. gespecialiseerd in Linux, Git, HTML 5, CSS 3, JSON, jQuery en CoffeeScript. Eerdere ervaringen heeft hij o.a. opgedaan bij Feedbackfruits, TNO en OGD.